Гра Зірки Баскетболу 3

Круті ігри у світі Нікелодеон тривають! Сьогодні, ви будете брати участь у турнірі з баскетболу. Але ця гра буде відрізнятися від звичних баскетбольних ігор. Тут на вас чекає запаморочливий матч проти найзнаменитіших мультяшок всесвіту Нікелодеон, які готові показати, що таке справжня крута гра в баскетбол!

Щоб почати матч вам необхідно вибрати одного з персонажів Нікелодеон, серед яких: Спанч Боб, який ніколи не сумує, і його вірний друг Патрік із мегапопулярного мультсеріалу "Губка Боб Квадратні Штани", маленький бешкетник Елвін із мульта "Елвін і Бурундуки", юна спортсменка Лінн Лауд та її улюблений брат Лінкольн з веселого мультика "Мій Галасливий Дім", супер герой Капітан Чел і його юний напарник Небезпечний малий з шоу "Небезпечний Генрі", а також, крутий Червоний Рейнджер із серіалу "Могутні Рейнджери". Робіть свій вибір і швиденько на майданчик!

Як грати?

Ми всі звикли бачити баскетболістів у гарній формі і парочці крутих кросівок, але тут все буде трохи інакше. У грі "Зірки Баскетболу Нікелодеон 3", ви одягнете величезний кросівок і будете в ньому скакати по майданчику. Ви будете грати проти трьох суперників. Постарайтеся забити максимальну кількість м'ячів і займіть почесне перше місце. Намагайтеся не тільки заробляти очки, а й не дайте суперникам забити переможний м'яч. Також, користуйтеся моментом і використовуйте різні хитрощі і хитрощі, які допоможуть здобути перемогу. Це буде найкрутіший чемпіонат з баскетболу у всесвіті Нікелодеон. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Зірки Баскетболу 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3343615052437 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1621)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - бігати
  • - стрибати
  • - удар / кидок
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Basketball Stars 3 .
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1621 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри