Гра Зірки Хокею

Зараз буде дуже спекотно і це попри те, що ми з вами вирушимо на лід. Невгамовні жителі Нікелодеон приготували для всіх нову розвагу - турнір "Зірки Хокею". У цьому неймовірному змаганні братимуть участь усі охочі мультяшки. І охочих буде дуже багато: Донателло, Леонардо, Рафаель, Мікеланджело, Ейпріл і Кейсі Джонс із легендарного мультсеріалу "Черепашки Ніндзя", Хлоя і Тіммі з мультику "Чарівні Покровителі", Губка Боб і Патрік із телешоу "Губка Боб Квадратні Штани", а також Свин і Коза із "Свин Коза Бана Цвіркун". Для того, щоб стати учасником турніру, ви повинні вибрати свого персонажа. Ось тільки заковика в тому, що на початку вам буде доступна тільки частина з вищезазначених гравців. Щоб відкрити інших потрібно гарненько попрацювати на льоду.

Як грати?

Вам буде доступно два режими гри - турнір і швидкий матч. Робіть вибір і вперед. У вашій команді буде два гравці і третій буде воротарем. У команді суперника буде така ж кількість гравців. Ви повинні докласти максимум зусиль, щоб виграти. Шайба постійно має бути в полі вашого зору. Якщо ворог вперто не дає вам проїхати, можете тріснути його ключкою, і він буде обеззброєний на кілька секунд.

Щойно зірочка в правому кутку заповниться, то ви зможете використовувати супер силу. Крім супер сили, ви зможете збирати на льоду бонуси, які будуть вельми корисні. Після кожної виграної гри, ви отримуватимете нову екіпіровку та інші корисні речі. Щоб виграти у команди суперників потрібно забити їм три шайби. Ось тоді настане час наступної команди мультяшок Нікелодеон. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Зірки Хокею, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4861278648975 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2487)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рухатися
  • - удар
  • - супер сила
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hockey Stars.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 2487 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри