Гра Зірки тенісу

Ми раді вітати вас на щорічному спортивному фестивалі Нікелодеон. Сьогодні відбуватимуться змагання з тенісу. Багато мультяшок мріють узяти в ньому участь, але тільки найпрофесійніші спортсмени можуть це зробити. Ви й будете одним із них. У грі "Зірки тенісу Нікелодеон" вам належить поборотися з іншими тенісистами за титул найкращої ракетки Нікелодеон.

Як грати?

Щоб вступити в гру вам потрібно визначитися з режимом - швидкий матч або турнір. Під час швидкого матчу вам потрібно вибрати кількість гравців. Ви можете грати один на один, два на два, двоє проти одного або навпаки. Потім слід вибрати свого персонажа зі списку. Усього їх вісім: Спанч Боб і морська зірка Патрік з мегапопулярного серіалу "Губка Боб Квадратні Штани", Рафаель і Донателло з мультфільму "Черепашки Ніндзя", чудова Фібі з "Грізної Сімейки", Лінкольн із мультика "Мій Галасливий Дім", а також головний герой телешоу "Небезпечний Генрі" та Китольот із "Грозної Сімейки". Обирайте будь-кого і вперед!

Першим будете подавати ви. Уважно стежте за суперником і намагайтеся відбивати всі його подачі. Слідкуйте за іконкою із зображенням ракетки в правому нижньому кутку. Коли вона заповниться, ви отримаєте супер ракетку на деякий час. Виграє той, хто набере найбільше очок. У режимі тенісного турніру вам належить провести шість ігор по кілька сетів і перемогти всіх суперників. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Зірки тенісу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.294363256785 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1437)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - подача / відбити м'яч
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nickelodeon Tennis Stars.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1437 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри