Гра Паперова Битва

Хлопці, а ви любите активні та динамічні ігри? Тоді, ми запрошуємо вас на щорічні битви "Паперова Битва Нікелодеон". Усі з нетерпінням чекають цих змагань із сили, щоб визначити бійцівські якості найзнаменитіших героїв мульти всесвіту. Готові всім піддати? Перш, ніж почати гру вам необхідно вибрати свого гравця серед найпопулярніших персонажів світу Нікелодеон.

У списку учасників змагання будуть: круті супер сильні Фібі та Макс Зандермени з серіалу "Грізна Сімейка", вічно веселі та безжурні Спанч Боб, його друг морська зірка Патрік і геніальна білка Сенді з шоу "Губка Боб Квадратні Штани", талановиті та допитливі звірятка Елвін і Бріттані з мультфільму "Елвін і Бурундуки", мужні й відважні Червоний Рейнджер і Рожевий Рейнджер із шоу "Могутні Рейнджери", супергерой капітан Чел і його помічник Небезпечний Малий із серіалу "Небезпечний Генрі", кмітливі та заповзятливі дівчатка із серіалу "Ігророби", а також дружні та оптимістичні брат і сестра Лінкольноі Лорі Лауди і їхній друг Клайд із мультсеріалу "Мій Галасливий Дім". Вибирайте будь-якого героя і вперед на поле бою.

Як грати?

Під час бою, гравцям потрібно продемонструвати чудеса спритності та спритності, щоб рознести суперників в пух і прах! Учасники битви опиняться на великому ігровому полі з платформами. Ви зможете скакати з платформи на платформу і наздоганяти своїх супротивників, нагороджуючи їх добротними ударами і стусанами. Іноді на екрані з'являтимуться картонні ящики. Дістаньтеся до них першими і отримаєте крутий бонус, який допоможе вам наблизитися на крок до перемоги. Ви повинні постаратися знищити ворогів максимальну кількість разів і стати справжнім чемпіоном. Паперова битва чекає своїх переможців у легендарному змаганні всесвіту Нікелодеон. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Паперова Битва, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.336788707543 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4534)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Paper Battle .
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 4534 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри