Гра Порожня Імперія Гіпермаркетів, що пустує

"Порожня Імперія Гіпермаркетів, що пустує" - це цікава гра, яка подарує вам можливість відчути себе віртуальним бізнесменом. Вам доведеться почати з маленького супермаркету і розвинути його до цілої імперії великої мережі. Шлях має бути не легким, адже керувати дрібним бізнесом просто, а ось величезною корпорацією - ні. Але ми віримо, що у вас все вдасться, і вам вдасться успішно розвинути кожен із бізнесів.

Як грати?

Щоб процес запрацював, достатньо натиснути на свого співробітника, і він одразу ж помчить працювати. Ваше завдання - змушувати їх виконувати певні завдання і заробляти гроші. У міру того, як ви будете збагачуватися, можна наймати менеджерів для контролю за виконанням завдань, модернізувати свій бізнес для поліпшення виробництва і залучати інвесторів для розширення своєї компанії. Особливості гри в тому, що вам у будь-якому разі буде чим зайнятися. Починаючи від управління співробітниками до модернізації виробництва і розширення бізнесу. Найприємніше, що ваш гіпермаркет продовжує приносити гроші, навіть коли ви не граєте. Можливо, знадобиться дотримуватися якоїсь тактики? Адже тут багато місць, куди можна вкласти гроші. Або, можливо, ви віддасте перевагу приберегти їх для купівлі чогось більшого? Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Порожня Імперія Гіпермаркетів, що пустує, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бізнес
4.4285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 14)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Idle Hypermart Empire.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 14 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри