Гра Математичний Бокс: Різдво

Санта Клаус зіткнувся з труднощами напередодні Різдва. Він повинен багато подорожувати і нести важкі мішки з подарунками, а його ніс горить від напруги. Для того щоб збільшити свою силу і витривалість, йому необхідне тренування. У грі "Математичний Бокс: Різдво" ви допоможете Санта Клаусу тренуватися на боксерському рингу. Ваше завдання - не тільки прикрасити ринг, а й бити по боксерській груші. Щоб ваші удари були влучними і сильними, необхідно швидко розв'язувати математичні приклади на додавання. Варіанти відповідей будуть запропоновані внизу екрана. Важливо бути швидким, інакше груша відповість Санта Клаусу своїми ударами.

Санта розуміє, що йому потрібно бути в хорошій формі перед довгою ніччю доставки подарунків. Він вирішує потренуватися, використовуючи боксерську грушу, і завдає ударів руками і ногами, розв'язуючи математичні задачі на додавання.

Як грати?

Важливо відповідати правильно і швидко, щоб Санта не втрачав свої боксерські рукавички. Гра закінчується, коли у Санти закінчуються рукавички. Беріть участь у грі, щоб допомогти Санті бути у формі перед Різдвом. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Математичний Бокс: Різдво, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бокс
2.7142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Math Boxing Christmas Addition.
  • Вона отримала оцінку 2.7 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри