Гра Боулінг-Клуб

Ласкаво просимо до боулінг-клубу, в якому ви зможете чудово провести час і навчитися безлічі корисних навичок! Тренуйте координацію рук і точність кидків, набуваючи цінного досвіду. У цій спортивній грі на вас чекає безліч нових можливостей, захопливих рівнів і сильних суперників. Пройдіть шлях від початківця і до досвідченого гравця, який став справжньою легендою боулінгу! Переможете всіх своїх опонентів і займіть перше місце в таблиці лідерів!

Як грати?

Гра має 2 режими, а саме: класичний і швидкий. У першому режимі, ви будете змагатися з іншими гравцями. Візьміть кулю і добре прицілившись запустіть її за потрібною траєкторією. Постарайтеся збити всі 10 кегель і вибити страйк, який принесе вам багато очок. Вгорі буде відображатися таблиця результатів за допомогою якої, ви зможете стежити за розподілом очок під час ігрового процесу. За перемогу ви будете отримувати золоті монети, а також досвід, для підвищення вашого рівня. Зароблені монети можна витратити на купівлю різних бонусів і куль. Кожна з доступних у магазині куль матиме унікальні характеристики та здібності, які підійдуть для тієї чи іншої ігрової ситуації.

У другому режимі у вас буде всього 60 секунд для того, щоб набрати максимальну кількість очок. Що більше очок вам вдасться набрати, то щедрішу винагороду отримаєте. Долайте рівень за рівнем, досягаючи все більших висот і вражаючих результатів! Бажаємо удачі та приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Боулінг-Клуб, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3234200743494 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 269)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bowling Club.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 269 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри