Гра Боулерама

Боулерама - чудова гра, в якій ви поринете у світ реального боулінгу. Гра для справжніх любителів цієї спортивної розваги, яка не вимагає особливих навичок і знань. Кожен новачок може легко спробувати себе в боулінгу в цій простій онлайн грі. Перед вами дерев'яна підлога і пластикові кеглі в кінці доріжки. Біжіть в руки м'яч і кидайте його вперед, щоб він котився на всій швидкості і потрапляв прямо в центр встановлених кеглів.

Як грати?

Гра розділена на матчі і в кожному з них граєте тільки ви. Вся гра йде на очки і рахунок, який можна показати за один матч. Кожен матч складається з 10-ти раундів по 2 кидки, в сумі виходить 20 кидків. Але якщо вам вдалося збити всі кеглі за один кидок ви вибиваєте страйк і наступний кидок анулюється. Наприкінці матчу ви набираєте певну кількість оків, яка і буде вашим результатом. Зіграйте якомога більше матчів і постарайтеся встановити свій найкращий і найбільший рекорд за очками, щоб стати майстром боулінгу. Тоді ви неодмінно зможете довести свою перевагу в справжній грі, разом зі своїми друзями. Адже в цій грі ви зможете гарненько потренуватися, вивчити кидки і деякі правила гри.

Зверніть увагу, перед кидком, ви можете виставити м'яч на дорожче, пересуваючи його вліво або вправо. Також ви можете вибирати силу кидка і навіть виконувати закручені кидки. Ви готові? Тоді починайте!

Тут розташована онлайн гра Боулерама, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bowlerama.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 15 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри