Гра Симулятор Будівництва Міста 3Д

Симулятор Будівництва Міста 3Д це реалістична гра-будівельник, в якій можна бути будівельним підрядником. Грайте у віртуальний будівельний майданчик і керуйте важкою технікою, краном-екскаватором для піску, самоскидом і грайте в справжню міську будівельну гру. У цьому будівельному симуляторі ви займатиметеся будівництвом доріг, керуванням важких транспортних засобів, таких як: самоскид, асфальтоукладач та інші. Планування будівництва доріг, будівель і мостів у місті з подальшим моделюванням піщаного екскаватора, самоскида, крана і всіх інших важких транспортних засобів це дуже складне завдання. Працюйте в команді з будівельною бригадою, щоб виконувати важку роботу, яку вам дає підрядник.

Як грати?

Прийміть виклик і побудуйте місто в цьому симуляторі. Гра починається з перевезення будівельних матеріалів по місту. Будівельний підрядник дасть вам завдання з транспортування. Після транспортування матеріалів вам необхідно виконати операції з виїмки піску, що насправді є складним завданням, ви випробуєте реальну симуляцію екскаватора-крана і будете контролювати кожну операцію вручну. Наступний етап цієї будівельної гри трохи простий, у ньому ви випробуєте симуляцію вантажівки-транспортера. На цьому етапі ви перевозитимете пісок, викопаний краном-екскаватором, або перевозитимете важкі автомобілі, необхідні на будь-якому будівельному майданчику міста.

Вся гра складається з цілих 12-ти рівнів, у процесі яких вам доведеться займатися будівництвом і облаштуванням великого міста. Ви будете керувати різною технікою і виконувати найрізноманітніші завдання. Якщо ви готові, тоді приступайте просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Будівництва Міста 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1156316916488 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 467)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - управління технікою
  • - всі інші дії
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — City Construction Simulator 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 467 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри