Гра Вавилонська вежа 2

Гра "Вавилонська вежа 2" це продовження будівництва найвищої вавилонської вежі. Її висота безмежна і погляд не може охопити вершину, адже вона завжди ховається за хмарами. Побудувати таку споруду може тільки найдосвідченіший будівельник. Саме в його ролі ви і будете сьогодні грати.

Ваше завдання поста і зрозуміле - побудувати найвищу вежу, яку тільки можна уявити. Гра розрахована на спритність рук, швидкість реакції та уважність. Ви повинні вчасно зупиняти рухомі частини вежі. Вся вежа буде будуватися з поверхів і кожен новий поверх повинен бути встановлений строго на своє місце. Грайте і спробуйте зупиняти всі поверхи так, щоб вони лягали прямо на попередній поверх вежі і не падали вниз. Згодом, навіть у досвідчених гравців, вежа буде звужуватися в розмірі, але потрібно продовжувати будівництво, щоб заробити побільше грошей! Просто будуйте і сподівайтеся на успіх.

По завершенню будівництва, ви побачите всю свою вежу від верху до низу і це дуже круто! Будуйте вежі знову і знову, щоб побити свій особистий рекорд висоти і гарненько розважитися. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Вавилонська вежа 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.14 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 50)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tower of Babel 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 50 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри