Гра Будувати Місто 3Д

Гра "Будувати Місто 3Д" це можливість створити своє власне місто у своєму браузері! 3Д Місто або 3D.City - це відмінний 3Д-містобудівник і симулятор, схожий на зменшену версію "Sim City". Карти та інструменти, доступні в грі, досить надійні, і розробникам вдалося створити добре продуманий світ із кумедним, інтуїтивно зрозумілим ігровим процесом. Перед запуском гри також є можливість зберегти поточну мапу або завантажити збережену мапу, або навіть створити нову мапу, щоб оновити місце розташування води і дерев, а також змінити рівень складності гри. Ви також можете грати, використовуючи "карту висот", яка враховує висоту.

Майбутнє цього міста у ваших руках. Перші дороги вже з'являються з нізвідки і тільки ваші рішення визначатимуть зростання міста. Переконайтеся, що ваше місто забезпечене електрикою від найближчої електростанції, інакше це буде місто в постійній темряві і ніхто не хотів би там жити. Збільшуйте кількість жителів, будуючи все більше і більше будівель, які будуть залучати нових людей, щоб почати нове життя у вашому місті. Побудуйте своє власне велике місто з його житловими, торговельними та промисловими зонами і отримуйте задоволення!

Як грати?

Події гри "Будувати Місто 3Д" починаються в 1901 році на порожній карті, де гравцеві виділено певну суму грошей для купівлі різноманітних будівель і ресурсів. Ви можете будувати комерційну нерухомість, житлові будинки, промислові зони, вугільні заводи, водні порти, поліцейські та пожежні частини, парки, дороги та багато інших компонентів, які приведуть до повноцінного функціонування міста. Згодом гра попереджає вас про те, чого бракує вашому місту і як його можна поліпшити. Також є кнопка "Оцінити", яка описує, як у вас справи як мер вигаданого міста, з пропозиціями про те, що ви можете зробити, щоб ще більше поліпшити місто.

Тут розташована онлайн гра Будувати Місто 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.2675292153589 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2396)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Build City 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 2396 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри