Черепашки Ніндзя: Міські Бої

Культова історія знаменитих черепашок ніндзя триває! Канал Нікелодеон дарує своїм відданим фанатам новий серіал "Еволюція Черепашок Ніндзя", де улюблені герої постануть перед нами в новому образі та з новими крутими супер силами. Мультиплікатори відійшли від звичних канонів і тепер у легендарних ніндзя зовсім інша зовнішність. Також, черепашки стали володарями стародавньої містичної сили ніндзя.

Склад героїв залишається колишнім: Рафаель, Донателло, Леонардо і Мікеланджело. Раф - найстарший із братів. Тепер він має купу м'язів і є лідером команди. Леонардо - найкмітливіший і найшвидший серед черепашок ніндзя. Своїм мечем він може вбити будь-якого ворога з кількох ударів. Донні - справжній технічний майстер. З купи металу він може створити потужну і круту зброю. Мікеланджело - наймолодший із братів. Він має яскраву індивідуальність і в кожній ситуації знаходить гумор. Його кредо - веселощі скрізь і завжди.

У грі "Черепашки Ніндзя: Міські Бої" разом із героями, ви вирушите в місто, яке заполонили злочинці кількох злочинних синдикатів. Щоб боротися зі злочинцям вам потрібно стрибати по дахах і шукати знаки, які вказують на лігво бандитів. Ви будете битися з лиходіями по черзі. Спочатку, ви завдасте чотири удари, а потім це зроблять ваші суперники.

Після кожного бою команда отримає піцу для поліпшення здоров'я і підвищення рівня черепашок. Зі збільшенням рівня збільшуватиметься кількість атак команди та сила воїнів.

Під час поєдинків, ви будете заповнювати стрічку супер атак. Щойно вона заповниться, ви зможете її використовувати в будь-який момент. Після того, як ви знищите всіх ворогів на карті настане час битися з босом. Попереду на вас чекає чотири боси. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Черепашки Ніндзя: Міські Бої, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.140773620799 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3154)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ninja Turtles: City Showdown.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 3154 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри