Гра Еволюція Черепашок Ніндзя: Брати по Панцирах

У грі "Еволюція Черепашок Ніндзя: Брати по Панцирах" вам доведеться знову довести бандитам силу і міць наших героїв. Нещодавно лиходії обікрали банк і вкрали все золото. Вкладники банку в паніці і готові на все, щоб повернути свої гроші. Але коли в місті є такі герої, як черепашки ніндзя, можна нічого не боятися. Вони впораються з будь-яким завданням! Ви готові допомогти юним мутантам і повернути всі вкрадені гроші назад? Тоді, за справу! Щоб почати гру, вам необхідно вибрати свого персонажа з команди героїв: Донателло, Рафаеля, Мікеланджело або Леонардо.

Перші сліди злочинців починаються з каналізації. Вам потрібно зібрати всі золоті монетки, щоб пройти далі. На кожному рівні у вашого героя буде певна кількість ходів. Використовуючи кожен хід черепашка буде кружляти і змітати все на своєму шляху. Якщо ж вони закінчаться раніше, ніж усе золото опиниться у вас, ви все одно зможете продовжити гру. Щоб перейти на наступну локацію, потрібно розщедритися і заплатити певну суму. Тільки тоді, ви зможете пройти далі і дістатися до злочинців. Допоможіть нашим героям врятувати становище, і повернути спокій і мир у домівки жителів. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Еволюція Черепашок Ніндзя: Брати по Панцирах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.952 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 875)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: Bumper Bros.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 875 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри