Гра Страшні Бійки Черепашок Ніндзя

Страшні Бійки Черепашок Ніндзя це захоплива гра жанру "бійки" за участю ваших улюблених персонажів із Нікелодеон. Цей супер склад бійців включає в себе Черепашок Ніндзя, Губку Боба, Патріка, Корру, Тіммі Тернера і багатьох інших! Підніміться на вежу, переможете всіх своїх супротивників і доведіть, що ви найкращий боєць, щоб розблокувати жетони привидів для своїх улюблених персонажів! У кожного бійця свій стиль бою, особливі прийоми і добиваючі атаки. Чи є у вас все необхідне, щоб дістатися до вершини вежі?

Усі персонажі Нікелодеон добре ладнають один з одним, тому часто придумують різні способи проведення часу. Крім відпочинку в усіх улюблених місцях, герої разом займаються спортом і часто влаштовують всілякі змагання, серйозні та жартівливі. Сьогодні в грі Страшні Бійки всі вони зібралися не заради змагань. Вони будуть битися! Не турбуйтеся про них, компанія просто хоче зняти напругу і не збирається доводити ситуацію до травм! Для цього всі вони рішуче змінять звичні для глядача образи.

Як грати?

Виберіть свого улюбленого персонажа в "Страшні Бійки" і допоможіть йому підготуватися до битви на кількох локаціях. Ви можете керувати рухами персонажа і наносити удари по клавіатурі за допомогою стрілок курсору. Вам належить зробити з нешкідливих і недосвідчених мультяшних героїв крутих бійців! Дійте рішуче і жорстко, тільки так ставайте переможцями.

Мета цієї гри зовсім не складна. Тут розгортаються тільки дружні поєдинки. Єдине, що вам потрібно зробити, це перемогти ворога в бою. Для цього вам доведеться швидко рухатися й атакувати, коли противник не підготовлений.

Для початку вам потрібно вибрати персонажа. У вашому розпорядженні буде цілий список, тож вибирайте з розумом. Ви маєте уважно придивитися до кожного героя. Коли ви приймете рішення, просто натисніть на той, який вам найбільше подобається, і дозвольте битві початися!

Ви отримаєте задоволення, граючи в цю оригінальну версію бойової гри. У вас є не тільки приголомшливі персонажі на вибір, а й великі додаткові здібності, додані для кожного з них! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Страшні Бійки Черепашок Ніндзя, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7440758293839 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 211)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух / стрибок / блок
  • - удар
  • - супер удар
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ninja Turtles: Scary Brawl.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 211 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри