Гра Дельфін у Лабіринті

У грі "Дельфін у Лабіринті" вашим персонажем буде милий дельфін, який шукає їжу для своєї зграї. Дельфін просить у вас допомоги, щоб ви приєдналися до його пригод і допомогли зібрати рибок у лабіринті для його близьких, які чекають на вас наприкінці кожного рівня. У лабіринті ви будете збирати рибок і медуз. Медузи будуть вам допомагати освітлювати ваш шлях у лабіринті. Будьте обережні, оскільки в лабіринті для вас і дельфіна будуть небезпечні місця. На шляху буде багато коралів і плаватиме хижа косатка, яка може з'їсти дельфіна. Допоможіть вашому дельфіну розгадувати складні лабіринти, щоб вибратися на свободу!

У цій чудовій грі "Дельфін у Лабіринті" вам потрібно пройти 20 рівнів. За кожен пройдений рівень ви будете отримувати призи у вигляді зірочок, від однієї до трьох. Для успішного проходження рівня достатньо отримати одну зірку.

Як грати?

Для початку вам потрібно уважно оглянути і побудувати для свого дельфіна маршрут. За допомогою клавіш управління ви зможете рухатися і збирати всіх рибок і медуз. Якщо вам вдалося зібрати всіх рибок і медуз, ви прямуєте до виходу, де на вас уже чекають друзі. Таким чином, рівень буде вважатися пройдений. Намагайтеся збирати побільше риби, щоб отримати максимальну кількість очок. Використовуйте телепорти для переміщення лабіринтом. Гарного проводження часу!

Тут розташована онлайн гра Дельфін у Лабіринті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1224489795918 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 49)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dolphin Maze.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 49 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри