Гра Дельфіни: Швидке Плавання

У сьогоднішній грі "Дельфіни: Швидке Плавання" герой вирушає на пошуки скарбу і скарбів, що складається із золотих монет та іншого... Милий дельфін дуже любить гратися і відчуває велику цікавість до морських скарбів. Запрошуємо вас приєднається до цієї захопливої подорожі.

Напевно кожен би хотів мати собі такого вірного друга як дельфін. Саме ці істоти можуть зрозуміти вас з пів слова і підняти вам настрій у будь-яку хвилину! У цій грі "Дельфіни: Швидке Плавання" вам потрібно зібрати максимальну кількість золотих монеток і пройти максимальну дистанцію. Будьте обережні, бо на шляху буде багато небезпечних і колючих рибок фугу, яких вам потрібно уникати, якщо ви до них доторкнетеся, ви програєте. Також збирайте струменевий потік, який захищатиме вас від рибок фугу і прискорюватиме вас у грі.

Як грати?

Керувати рухами малюка дельфіна ви зможете за допомогою курсору миші. Намагайтеся керувати дельфіном так, щоб він не доторкався до отруйних рибок, які можуть траплятися на вашому шляху. Тренуйтеся і у вас обов'язково вийде. Грайте і встановлюйте нові й нові рекорди з пройденої дистанції, щоб стати найшвидшим і найспритнішим дельфіном у всьому океані! Гарного проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Дельфіни: Швидке Плавання, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7272727272727 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dolphins: Fast Swimming.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри