Гра Зодіак Хештег Челендж для Дітей 10-12 Років

У світі існує кілька видів гороскопів. Один із них це гороскоп за знаком зодіаку, куди входить 12 знаків - від овна до риб. Кожен може визначити свій знак за датою народження. Кожен із них має свої талісмани і тотемних тварин. Це допомагає нам сприятливо впливати на своє життя за допомогою різних предметів, які приносять удачу і радість у наше життя.

Як грати?

"Зодіак Хештег Челендж" - це захоплива гра, яка припаде до душі дітям 10-12 років. Тут гравці зможуть підбирати і купувати вбрання, а також, навчаться вибирати стиль за знаком зодіаку. Звучить дуже цікаво, правда? Якщо ви любите моду й астрологію, тоді ця гра справжнє комбо! Вперед до зірок! У грі вам належить вибрати вбрання для кожного знака. Це буде дуже цікаво, адже всі елементи одягу доведеться купувати в ігровому магазині. На початковому етапі у вас буде 200 доларів. Прикупіть крутий гардероб для овна, а потім влаштуйте фотосесію. Що краще буде підібране вбрання, то більше грошей ви отримаєте і зможете купити новий одяг. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Зодіак Хештег Челендж для Дітей 10-12 Років, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3214285714286 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 56)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zodiac #Hashtag Challenge for 10-12 Years Old.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 56 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри