Гра Фабрика Заклинань за Китайським Гороскопом

Ласкаво просимо в гру "Фабрика Заклинань за Китайським Гороскопом"! Тут вам вдасться доторкнутися до магії та відчути себе справжнім чарівником. Головним магічним інструктором тут працює Юкі. Вона володіє великою силою, і готова допомогти вам відрити свій чарівний потенціал. Готові зануритися у світ чаклунства і відчути себе всесильним магом? Тоді, поспішіть на "Фабрику Заклинань за Китайським Гороскопом", де на вас чекає справжнє диво.

Як грати?

Головна мета гри - зібрати дванадцять казкових принцес східного гороскопу. Для цього знадобитися старовинна книга заклинань і три будь-які предмети. Усі предмети ви зможете вибрати серед великої кількості речей, які знаходяться у двох шафах. Наприклад, змішавши сніжинку, туфельку і шоколад, ви зможете начаклувати мудру принцесу змію. Експериментуйте з різними заклинаннями і зіллям, щоб відкрити всіх принцес, які символізують всі знаки китайського гороскопу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Фабрика Заклинань за Китайським Гороскопом, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 95)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chinese Zodiac Spell Factory.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 95 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри