Гра Машинки та Їхні Звуки Для Малюків, Пазли

Ігри це невід'ємна частина життя кожного малюка. Граючи малюк може гармонійно розвиватися і вивчати навколишній світ через розваги і пустощі. Кубики, машинки, лялечки, конструктори і пазли допомагають дітлахам розвивати логічне мислення, дрібну моторику, уяву, пам'ять, завзятість, цілеспрямованість та інші когнітивні навички. Сьогодні ми пропонуємо вам урізноманітнити розваги для свого чада і зіграти в гру "Машинки та Їхні Звуки Для Малюків, Пазли".

Як грати?

Гра складається з 42 стікерів із зображенням транспортних засобів із різних епох. У кожному раунді буде по 4 картинки з машинками, літачками, поїздами та іншим транспортом. Всього на вас чекає 168 зображень машин і 41 звук. Тут малюк зможе вивчити найрізноманітніші транспортні засоби, що супроводжуються звуками. Серед них: літачки, кораблики, будівельна техніка, вертольоти, пароплави, ретро-автомобілі, вантажівки та багато іншого. Ваша дитина буде в захваті!

Тут розташована онлайн гра Машинки та Їхні Звуки Для Малюків, Пазли, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cars and Their Sounds for Kids, Puzzles.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри