Гра Бумеранг Усі Зірки: Реактивний Скейтборд

Ну, що, хлопці, готові покататися з вітерцем і прокачати свої спортивні навички? Тоді, ласкаво просимо на головний стадіон "Бумеранг", де на вас чекають захопливі змагання та найчарівніші мультяшні герої! У грі "Бумеранг Усі Зірки: Реактивний Скейтборд" наші маленькі геймери зможуть зробити свої перші кроки в скейтбордингу і тенісі. Дуже незвичайне й оригінальне поєднання, ви не знаходите?

Як грати?

Якщо ви вже заінтриговані, тоді швиденько обирайте свою спортивну команду з таких знаменитих мультиків, як "Том і Джері", "Луні Тьюнз", "Сімейка Бегемотів", "Кролик Вампір Баннікула", "Дороті і Чарівник Країни Оз" і "Божевільні Перегони". Тепер разом зі своїми спортсменами ви вирушите на гоночну трасу. Персонажі мчатимуть на скейті автоматично, а ваше завдання полягає в тому, щоб відбивати всі тенісні м'ячики і потрапити в мішень. Будьте активні та зосереджені, щоб впоратися із завданням і отримати свій заповітний кубок чемпіона. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Бумеранг Усі Зірки: Реактивний Скейтборд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Boomerang All Stars Rocket Racket.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри