Гра Іграшкові Машинки 2: Японія

Сьогодні на вас чекає неймовірна подорож до Японії. Ми з вами вирушимо в країну висхідного сонця разом із відважною командою іграшкових машинок. Ці хлопці завжди стоять на сторожі добра і справедливості та готові нести тягар правосуддя за будь-яких обставин. У міні-грі "Іграшкові Машинки 2: Японія" вам належить допомогти іграшковим героям знову навести порядок на вулицях.

По всій країні злісні та жорстокі машини почали хуліганити і бешкетувати. Щоб покарати бандитів вам належить провести поліцейський рейд. Попереду на вас чекають сорок вісім рівнів. На кожному рівні необхідно знешкодити злочинців, а доблесних машинок доставити на парковку. Натискайте на машинки, щоб вони поїхали вперед і скинули лиходіїв з платформи. Щоб допомогти героям повернутися або стрибнути скористайтеся шкалою на нижній панелі гри і завжди стежте за кількістю кроків.

На перших парах все буде легко і просто, але з кожним рівнем гра буде ускладнюватися і вам доведеться використовувати свою логіку і кмітливість на повну потужність. Нехай вороги тремтять при одному тільки погляді на іграшкових машинок рятувальників. Приємної гри та удачі!
Тут розташована онлайн гра Іграшкові Машинки 2: Японія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3011583011583 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 259)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Car Toys Japan Season 2.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 259 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри