Гра Неймовірний Арт Тіней для Вік Принцеси 2

Зробити гарний макіяж досить непросте завдання. Але той, хто навчився цього, здатний творити справжні дива на обличчі. За допомогою косметики можна перетворити людину і навіть підкоригувати риси обличчя. Одним словом мистецтво макіяжу може подарувати вам неповторний образ! У грі "Неймовірний Арт Тіней для Вік Принцеси 2" ви навчитеся створювати справжні шедеври просто на обличчі.

Як грати?

Перед вами буде вісім картинок із зображенням очей. За ними ховаються красиві арти для повік, які ви навчитеся робити. Ви можете вибрати абсолютно будь-яку картинку і почати творити. Уважно стежте за підказками. Стрілочки допоможуть вам вибрати правильний напрямок для промальовування контурів і тіней. Це буде дуже цікавий досвід, адже кожен макіяж буде абсолютно відрізнятися від попереднього і подарує вам кілька цінних ідей для макіяжу в реальному житті. Ця гра сподобається дітям 7 років і старше, особливо дівчаткам. Буде яскраво, красиво і захопливо! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Неймовірний Арт Тіней для Вік Принцеси 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0699088145897 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 329)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Incredible Princess Eye Art 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 329 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри