Гра Фабрика Заклинань по Перетворенню на Дракона

Хлопці, ви це чули? Хтось сказав заклинання! Ах, так, це Юкі! Юна чарівниця знову відкрила свою магічну фабрику і готує для нас нові сюрпризи. Значить буде щось цікаве! Готові поринути у світ чарівництва і власними руками створити щось по-справжньому унікальне? Тоді, ласкаво просимо в гру "Фабрика Заклинань з Перетворення на Дракона"!

Як грати?

Сьогодні дівчина займається приготуванням особливого зілля. Щоб створити особливу формулу, яка допоможе перетворювати простих людей на чарівних драконів, їй знадобитися ваша допомога. Тому приготуйтеся доторкнутися до прекрасного і трохи почаклувати. Для початку потрібно вибрати гарне вбрання для Юкі. Адже чаклунка має виглядати відповідно до свого статусу. Потім настане найцікавіше. Виберіть три ритуальні предмети і киньте їх у казан. За кілька секунд буде готовий еліксир і ми побачимо, як красуня перетворитися на принцесу дракона. Можна використовувати різні комбінації і спробувати відкрити всі чарівні види. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Фабрика Заклинань по Перетворенню на Дракона, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0196078431373 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 102)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Princess Spell Factory Dragon Transformation.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 102 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри