Гра Дрифт Макс 3Д

Дрифт Макс 3Д - усім відома гоночна гра з тематикою дрифту, яка заснована на крутій графіці та найреалістичнішій фізиці. Прийшов час палити гуму і залишати чорні сліди на асфальті! Ви готові?

Вам належить пройти довгу ігрову кар'єру, яка складається з 12-ти різних і унікальних трас, відкрити які можна лише за велику суму грошей. Для дрифту надано 20 різних гоночних машин на вибір, серед яких є: Російський ВАЗ, Американські маслкари, Європейські та Японські спорткари. Кожна з цих машин спеціально обладнана для дрифту і має особливі характеристики. Що дорожча машина, то вона потужніша і краща в управлінні. Кожну з машин можна тюнінгувати, встановивши нові диски, перефарбувавши кузов в один з яскравих кольорів і підібрати гарну наклейку.

Ігрові траси дуже красиві і мають різні погодні умови, що робить гру ще більш цікавою. Вам належить дрифтувати на таких місцевостях як: сніг, пустеля, промзона, міська карта, село, російські гірки, тунель, гори, слалом і навіть шосе. Відточуйте свої здібності дрифту і пробуйте набрати якомога більше очок. Що довший кожен ваш дрифт, то більшим буде множення, а значить ви отримаєте у багато разів більше очок. По завершенню кожного заїзду, всі набрані очки будуть перетворені на золоті монети. Виконуючи заноси по краях дороги, ви отримуєте додаткові монети за край.

Продемонструйте свої перегонові навички та навчіться дрифтувати на максимум, щоб заробити найбільше очок і посісти перші місця, серед усіх гонщиків світу. Чи зможете ви пройти всю гру, відкрити всі траси і купити всі доступні машини? Це буде цікаво... Давайте почнемо грати!

Тут розташована онлайн гра Дрифт Макс 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дрифт
4.2376488751654 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9068)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - зміна вигляду камери
  • - уповільнення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Drift Max 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 9068 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри