Дрифт на ВАЗ (Лада) Російських Машинах

Відома гра "Дрифт на ВАЗ(Лада)" допоможе здійснити мрії всім, хто хотів побудувати перегонову машину з ВАЗ. У грі доступно 7 найвідоміших моделей автомобілів ВАЗ починаючи від 2101 (копійка) і закінчуючи ВАЗ-2107. Хочете побудувати круту тачку для дифта на основі ВАЗ? Тоді давайте почнемо грати.

Гра складається з 3-х різних карт, на яких можна виконувати найкрутіші та найдовші заноси. Кожен занос допоможе вам набрати очки, які перетворюються на гроші. Після кожного заїзду ви потрапляєте в гараж, де знаходиться ваше авто. На початку гри у вас буде ВАЗ-2105 (п'ятірочка), на якій ви зможете провести перший десяток заїздів і заробити грошей на поліпшення вашої машини або купівлю іншої моделі Лада. Щоб поліпшити вашу машину, потрібно зайти в меню - тюнінг, де можна повісити на ваше авто новий гарний обвіс, наклеїти різні наліпки, а так само встановити поліпшені деталі: двигун, підвіску та інше. Ви можете без проблем створити найунікальніший автомобіль, пофарбувати його кузов і тюнінгувати як тільки захочете. Меню підвіски - дає можливість налаштувати підвіску вашого авто під себе. Можна налаштувати винос коліс, кут нахилу коліс, висоту машини, відскік пружини та інше.

Щоб прикупити новеньку машину, заходьте в меню "Автосалон", де можна вибрати ВАЗ-2101, 02, 03, 04, 05, 06, 07. Всі моделі мають задній привід і всі вони є улюбленими Російськими машинами. Грайте в гру, вчіться дрифтувати, тюнінгуйте свою машину і покращуйте її характеристики. Збирайте побільше грошей, щоб купити всі доступні моделі машин в автосалоні.

Які дрифти ви зможете зробити? Спробуйте проїхати ціле коло в безперервному заносі. Це буде круто!

Не забувайте про налаштування графіки в грі та вибір відповідної мови інтерфейсу. Вдалої гри, хлопці!

Тут розташована онлайн гра Дрифт на ВАЗ (Лада) Російських Машинах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дрифт
4.3586285008237 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9712)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручне гальмо
  • - зміна вигляду камери
  • - заглушити/завести двигун
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lada (VAZ) Russian Car Drift.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 9712 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри