Гра Практика Дрифту Топ Спід

Чи готові ви випробувати найкращий симулятор дрифту в Інтернеті? Вивчіть мистецтво дрифту в нашій ексклюзивній грі "Практика Дрифту Топ Спід". Ми повернулися з просунутою грою-симулятором дрифту, в якій ви можете проявити свій безмежний потенціал як дрифт-гонщика. Ви можете змусити свою машину божеволіти по асфальту і підкорити 3 приголомшливі траси, розташовані на сонячній Порту. Милуйтеся своєю приголомшливою машиною Chevrolet Camaro під час дрифту з нашою вдосконаленою системою камер. Випробуйте реалістичну симуляцію пошкоджень, коли ви розбиваєте свій дрифт-кар десь на трасі. Пофарбуйте свій автомобіль у будь-який колір на свій смак і заявіть про себе на дорозі.

Однією з найбільших особливостей "Практика Дрифту Топ Спід" є гравець комп'ютер. Так, тепер ви можете грати і вдосконалювати свої навички дрифту, б'ючись з ШІ, який дрифтує поруч з вами!

А ось і докладний опис трьох карт у грі. Фігура 8 - чудова стартова доріжка для знайомства зі світом дрифту. На цій трасі ви можете приготувати круті пончики і дрифтувати у вигляді вісімки на своїй машині. Овальна доріжка - кільцева гоночна траса у формі овалу. Ви можете прискорюватися на своєму автомобілі і здійснювати приголомшливі замети на поворотах. Бридж-трек являє собою кільцеву гоночну трасу, з'єднану мостом. Трек має форму вісімки. Ця траса ідеально підходить для того, щоб продемонструвати свої навички дрифт-гонщика, а тим часом на цій трасі ви також можете виконувати круті трюки.

Як грати?

На початку гри вас зустрічає приголомшливий Chevrolet Camaro в центрі екрана і безліч опцій і кнопок збоку/внизу екрана. Перед вами є елементи керування, щоб вимкнути всі звуки гри або просто вимкнути музику, щоб насолодитися реалістичним звуком двигуна вашого дрифт-кара. У лівому кутку екрана показано 3 доріжки дрифту в грі - доріжка моста, доріжка у вигляді цифри 8 і овальна доріжка. У нижній частині екрана у вас є можливість змінити колір кузова вашого Камаро. Ви також можете використовувати коліщатко миші для збільшення/зменшення зображення автомобіля з камери. Грайте дрифтуйте і набирайте якомога більше очок, щоб навчитися дрифту і стати справжнім чемпіоном.

Тут розташована онлайн гра Практика Дрифту Топ Спід, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дрифт
4.1320754716981 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 53)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
  • - наблизити/віддалити камеру
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Drift Practice TopSpeed.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 53 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри