Гра Дрифт: Задній Привід 3Д

Гра "Дрифт: Задній Привід 3Д" надасть унікальну можливість сісти за кермо найкрутіших спортивних машин, які налаштовані спеціально для дрифту. Кожна з машин має виключно задній привід, що дає величезні можливості у виконанні найкрутіших заметів. Ви можете просто ганяти за кермом кожної з машин і дрифтувати скільки вам захочеться або ж ви можете створити свій власний гоночний трек за допомогою різних об'єктів. Для цього потрібно відкрити меню побудови і приступити до будівництва крутого парку для розваг, на території якого буду встановлені такі об'єкти, як: пандуси, безліч перешкод, трампліни, бочки, будівлі, дороги, дерева та інше. Після завершення будівництва ви можете приступити до перегонів і випробовувати кожну з машин на максимум.

Загалом вам доступно буде 6 різних машин із заднім приводом, серед них такі як: Мерседес АМГ, Ламборджині, Ніссан 350Z, Порше та інші. Кожна з машин має особливі характеристики, різну швидкість і час розгону, але всі вони дуже добре дрифтують. Вони спеціально налаштовані та підготовлені для дрифту. Сидячи за кермом таких машин, дуже просто можна зірватися в дрифт і навіть виконати керований, тривалий занос, який напевно зможе здивувати всю публіку. Готові до божевільних перегонів і руйнування машин без особливих правил?

Ви можете поміняти колір кожної з машин, замінити диски і навіть змінити деякі налаштування. Якщо машина буде розбита, її з легкістю можна полагодити, заїхавши в невеликий гараж. Починайте грати і приготуйтеся дрифтувати!

Тут розташована онлайн гра Дрифт: Задній Привід 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дрифт
4.3506595786572 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5079)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
  • - зміна вигляду камери
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Drift Game: Wrong Way.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 5079 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри