Гра Помні і Цифровий Цирк: Знайди Відмінності

Хлопці, сьогодні ми з вами зануримося у світ веселих пригод разом із Помні та її друзями з "Дивовижного Цифрового Цирку"! Тут не буде битв, бійок, втеч і пустощів. Навпаки замість пустощів ми з вами займемося корисною і веселою справою. Якщо нам вдалося вас заінтригувати, тоді ласкаво просимо в гру "Помні і Цифровий Цирк: Знайди Відмінності"!

Як грати?

Тут на гравців чекає двадцять рівнів. На кожному з них перед вами буде дві однакові картинки. Але це не зовсім так. Насправді на картинках є рівно 10 відмінностей, які необхідно знайти. Тому налаштуйте свій гострий погляд і сконцентруйтеся на завданні, щоб швидше знайти всі несхожості та перейти на наступний рівень. Якщо зіткнулися зі складнощами і не можете знайти парочку каверзних відмінностей, вам на допомогу прийде підказка. Щоб її отримати, просто натисніть на іконку з лампочкою і тут же побачите те, що ховалося від вашого погляду. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Помні і Цифровий Цирк: Знайди Відмінності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.05 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 20)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pomni and Digital Circus: Find the Difference.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 20 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри