Гра Загадкова Історія Відьми та Дизайн Будинку

Ласкаво просимо в захопливу гру "Загадкова Історія Відьми та Дизайн Будинку", у якій вам належить побувати в таємничому маєтку родини Спелтон і розкрити таємницю зникнення відьми, щоб урятувати родинний дім від повного занепаду! Ви познайомитеся з головною героїнею цієї історії на ім'я Хлоя, яка під час прибирання своєї квартири випадково знайшла медальйон, подарований їй ще в дитинстві улюбленою тітонькою. Щойно вона його одягла, як медальйон миттю спалахнув яскравим зеленим світлом і переніс героїню до старовинного занедбаного маєтку. Хлої вже було подумала, що це всього лише черговий сон, як раптом з нізвідки виникла примара, яка швидко привела дівчину до тями, до смерті її налякавши. Цією примарою виявився дворецький на ім'я Альберт, який люб'язно пояснить, що взагалі відбувається і навіщо ви тут.

Як грати?

Насамперед займіться кущами, що розрослися, крізь які ні пройти, ні проїхати. Об'єднайте 2 однакових предмети, щоб отримати той чи інший інструмент. Приготуйте кілька чарівних зілля, щоб швидше навести лад і повернути маєтку первозданний вигляд. За успішне виконання завдань ви отримуватимете очки досвіду, які потрібні для підвищення вашого рівня. Використовуйте зароблені монети для купівлі нових додаткових предметів інтер'єру. За бажання ви можете докупити все необхідне обладнання за певну кількість кристалів, щоб прискорити свій прогрес. Незабаром ви зустрінете ще одного компаньйона - миле чорне кошеня, що ховалося в коробці. Знайдіть родову книгу, яка дасть змогу відкрити завісу таємниці і дати відповідь на деякі запитання. Відкривайте скрині зі скарбами, крутіть колесо удачі та зберіть колекцію містичних артефактів!

Тут розташована онлайн гра Загадкова Історія Відьми та Дизайн Будинку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дизайн
4.2857142857143 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 84)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chloe's Merge: House Design.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 84 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри