Гра Дженга: Вежа 3Д

Дженга: Вежа 3Д - це проста і зрозуміла гра зі звичайнісінькими правилами. Вам потрібно побудувати вежу з блоків, розмістивши три блоки поспіль, а потім три блоки перпендикулярно їм зверху. Всього вежа складається з 16 поверхів. Гравці повинні проявляти майстерність і показати свою спритність. Стануть у пригоді знання фізики та вміння бачити загальну картину, щоб розрахувати рівновагу і витягувати потрібні блоки, не пошкодивши вежу. У грі ви можете вибрати з безлічі локацій і типів блоків.

Вам не потрібно поспішати! Головне - точність, тому намагайтеся стільки, скільки хочете.

У грі є три режими: однокористувацький, на двох і проти комп'ютера. В одиночному режимі вам потрібно набрати якомога більше очок і побудувати найвищу вежу. У режимі на двох ви зможете грати разом зі своїм другом, щоб будувати вежу разом. А в режимі проти комп'ютера, ви будете змагатися в будівництві вежі (дженга) зі штучним інтелектом комп'ютера. Що нижчий блок, то більше очок ви отримаєте, перемістивши його на вершину вежі.

Як грати?

Щоб побачити вежу з усіх боків, затисніть пкм і перемістіть мишу вліво або вправо. Для цього ви також можете використовувати кнопки A і D. Можна збільшувати або зменшувати масштаб камери за допомогою колеса миші або за допомогою кнопок W і S.

Наведіть курсор на потрібний блок, затисніть ліву клавішу мишки і відсуньте його від вежі. Коли обраний блок перебуває на достатній відстані, він рухатиметься до вершини вежі. Після цього блок необхідно зупинити і помістити наверх, щоб він завершив поворот. Якщо блок або вежа впадуть, гра закінчиться. Програє завжди той гравець, на ході якого впаде вежа.

Тут розташована онлайн гра Дженга: Вежа 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дженга
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 21)
Керування у грі:
  • - рухати блоки
  • - поворот камери
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jenga Tower 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 21 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри