Гра Дженга на спритність

Гра "Дженга на спритність" - це ще одна прикольна гра про улюблену вежу дженга. Тут ви не будете витягувати блоки вручну, тут все набагато простіше. Вам необхідно просто ловити баланс, а гра буде самостійно діставати блоки. Щоб ловити баланс, потрібно мати хорошу спритність рук і відмінну уважність. Це під силу не кожному, але давайте спробуємо грати і пройти всі рівні, щоб побудувати найвищу вежу!

Як грати?

Щоб прибрати блок натискайте мишкою для його вибору. Повзунок балансу постійно рухається і ви маєте натискати мишкою в той момент, коли повзунок перебуває на зеленій зоні. Що ближче ви до зеленої зони, то спокійніша і стійкіша ваша рука. Витягуйте блоки один за одним і намагайтеся потрапляти тільки на зелену зону, щоб не розгойдувати вашу вежу. Блоки автоматично переміжаються наверх вежі.

Гра розділена на рівні і в кожному рівні вам потрібно витягнути певну кількість блоків. Слідкуйте за смужкою стійкості і намагайтеся грати так, щоб вона не піднімалася високо, інакше вежа розвалиться і ви не зможете пройти рівні далі.

Тут розташована онлайн гра Дженга на спритність, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дженга
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jenga Skill.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри