Гра Божевілля Джипів Монстрів

Ласкаво просимо в гру "Шаленство Джипів Монстрів", де вам доведеться керувати крутими джипами. Хочете взяти участь у змаганнях і спробувати пройти всю гру? Тоді починайте!

Гра складається з чотирьох різних місцевостей для їзди, а саме: селище, гори, кар'єри та арена. У гаражі вам доступно всього 3 унікальних джипи, але на початку гри доступний лише перший. Кожен із джипів можна покращувати, прокачуючи його двигун, підвіску і збільшуючи запаси палива.

Приступайте до проходження першої ігрової місцевості. Женіть вперед долаючи різні нерівності у вигляді ям і горбів. Щоб проїхати до самого кінця, вам буде потрібно кілька разів поліпшити ваш джип, інакше він не зможе дертися на круті підйоми. Під час їзди потрібно стежити за запасом палива, адже воно дуже швидко закінчується. Також потрібно стежити, щоб ваш джип не перевертався, інакше він вибухне і гру буде провалено. Грайте і збирайте побільше грошей. Покращуйте свою вантажівку і купуйте нову. Чи зможете ви пройти всі ігрові місцевості? Давайте подивимося!

Тут розташована онлайн гра Божевілля Джипів Монстрів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Джипи
4.2310258548791 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1199)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monster Truck Madness.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1199 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри