Гра Випробування Джипів по Бездоріжжю

Гра "Випробування Джипів по Бездоріжжю" - це чудовий симулятор водіння, який дає вам можливість відчути себе за кермом потужних джипів. У гаражі вам будуть доступні такі відомі джипи, як: Ленд Ровер, Ауді Ку7, Мерседес ГЛЕ, Тойота Рав 4 і Шевроле Сільверадо. Сівши за кермо кожного з них, ви зможете перевірити їхні можливості і дізнатися наскільки добре вони долають бездоріжжя. Чи зможете ви впоратися з керуванням і пройти всі випробування, проїжджаючи по пересіченій місцевості? Вам доведеться докласти багато зусиль, щоб пройти всі випробування!

Як грати?

Гра пропонує вам вибрати один із трьох представлених режимів: вільна їзда, їзда за контрольними точками і виконання місій. У першому режимі, ви можете без жодних обмежень, вільно подорожувати великою мапою, переїжджаючи через озера і тунелі, підкоряючи непрохідні стежки і гірські хребти.

У другому режимі вам доступно 14 рівнів. Під час їх проходження, вам необхідно буде їхати за певним маршрутом і проїжджати через контрольні точки. За кожну пройдену точку, вам нараховуватимуть кошти, за які в майбутньому ви зможете придбати один із 5 доступних у гаражі джипів.

Третій режим також має 14 рівнів. У них на вас чекають важкі випробування, де вам доведеться використовувати всі свої вміння в управлінні важкими джипами. На вас чекає небезпечна подорож вузькими гірськими хребтами, над озером з бурхливою, розпеченою лавою. Вашою метою буде пройти цей нелегкий шлях до кінця і не зірватися вниз.

Оскільки це досить складне і ризиковане завдання, то наприкінці вам належить щедра винагорода. Незважаючи на складність рівнів цього режиму, ми вам рекомендуємо почати саме з нього. Тому що завдяки йому, ви зможете швидко накопичити необхідну суму коштів для купівлі більш пристосованого до навколишнього середовища транспорту. Тому випробуйте всі доступні джипи на міцність і швидше вирушайте підкорювати бездоріжжя!

Тут розташована онлайн гра Випробування Джипів по Бездоріжжю, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Джипи
4.2496307237814 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 677)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - управління
  • - заглушити/завести двигун
  • - зміна положення камери
  • - ручне гальмо
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Xtreme Offroad Jeep 2019.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 677 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри