Гра Водіння Монстр Джипів

Ласкаво просимо в гру "Водіння Монстр Джипів", в якій вам належить сісти за кермо величезного позашляховика. Ця гра підійде як і любителям складних заїздів по бездоріжжю, так і звичайним гравцям, які бажають весело провести час. Попереду на вас чекають безліч різноманітних і цікавих рівнів. Чи зможете ви впоратися з усіма випробуваннями? Виберіть один із запропонованих монстр джипів і вирушайте назустріч пригодам!

Як грати?

У грі вам буде доступно чотири режими: вільна їзда, місії по бездоріжжю, паркування і шлях з перешкодами. У першому режимі, ви зможете вільно і без жодних обмежень їздити величезною горбистою місцевістю. Досліджуйте локацію, стрибайте з трамплінів і збирайте зірки, за які ви будете отримувати невелику грошову надбавку до вашого балансу.

У другому режимі, ви зіткнетеся з 50 детально опрацьованих рівнів, в яких будуть відтворені різні важкопрохідні ділянки дороги. Подолайте всі перешкоди і дістаньтеся до фінішу, за відведену кількість часу. При успішному виконанні місій, ви будете отримувати значно більше коштів, ніж у попередньому режимі. Накопичені гроші ви зможете витратити на купівлю нового монстр джипа. Загалом на ваш вибір буде представлено 7 потужних джипів. Відкрийте їх усі та дізнайтеся, на що вони здатні?

Третій режим складатиметься з 30 паркувальних рівнів. Удоскональте свої навички водіння, маневреності та відчуття габаритів. Вашою метою буде проїхати всю дистанцію і вдало припаркувати свій джип. Якщо ви зіткнетеся з будь-яким об'єктом, то миттєво програєте. Перемикайте передачі і грамотно припаркуйте свій автомобіль. На виконання завдання у вас буде не так багато часу, тому слід поквапитися!

У четвертому режимі на вас чекають 30 неймовірно складних треків. Переверніть наскільки добре ви вмієте керувати величезним монстр джипом. Вам належить подолати смугу перешкод, перелітаючи за допомогою трамплінів на вузькі контейнери і звивисті треки. Чи наважитеся ви кинути виклик усім труднощам, які чекають на вас у цій грі? Наберіться терпіння і приступайте до виконання захоплюючих завдань! Бажаємо вам вдалої гри!

Тут розташована онлайн гра Водіння Монстр Джипів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Джипи
4.4041666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 240)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - управління
  • - заглушити/завести двигун
  • - ручне гальмо
  • - уповільнення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monster Truck Driving.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 240 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри