Гра Хіт Мастерс

Хлопці, хтось із вас коли-небудь хотів стати шпигуном? Сьогодні ви ним станете! Зараз вам випала чудова можливість перетворитися на безстрашного героя і стерти з лиця землі парочку негідників! У крутій грі "Хіт Мастерс" на вас чекають секретні спецзавдання, де ви повинні знищити членів злочинних угруповань і припинити їхній лиходійський промисел.

Як грати?

Попереду на гравців чекає п'ятдесят карколомних рівнів, де потрібно не тільки знищити ворога, а й продемонструвати свою рішучість і влучність. Протягом перших п'ятнадцяти рівнів ви допомагатимете шпигунові розстрілювати бандитів, які розміщені в різних кутах ігрового екрана. Решта рівнів будуть трохи відрізнятися від першого блоку.

За кожен пройдений рівень, ви будете отримувати нагороду у вигляді золота. Монети можна витратити на новий прикид або зачіску для вашого героя. Створіть крутого героя, який одним своїм виглядом буде випромінювати смертоносну впевненість у своїх силах. Нехай усі вороги бояться одного тільки вашого вигляду і холоднокровного погляду. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Хіт Мастерс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Екшен
4.1157407407407 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 216)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Hit Masters.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 216 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри