Гра Бігун 3

Гра "Бігун 3" - це весела і захоплива онлайн гра на швидкість, яка подобається багатьом гравцям. Тут від гравця буде потрібно безліч уваги, спритність рук і швидкість реакції. Ваша місія - бігти за своє життя, щоб позбутися демонів, які наступають вам на п'яти. Постарайтеся бігти так швидко, щоб врятуватися і вижити. Гра містить у собі безліч різних рівнів і всі вони нагадують круглий космічний лабіринт, яким тікає ваш герой. На вибір вам буде доступно аж до 6-ти різних персонажів, які відрізнятимуться своїм зовнішнім виглядом. Кожен з них бігає так само як і всі інші, але нові персонажі мають крутіший вигляд. Щоб розблокувати нових персонажів, потрібно проходити рівні і вже на 20-му рівні ви відкриєте другого персонажа.

Варто зазначити, що гра "Бігун 3" має також назву "Runner 3" і складається з двох основних режимів: проходження і нескінченний. Режим проходження це рівні, які ви можете проходити в порядку черги. Режим нескінченності це просто нескінченний тунель у відкритому космосі з перешкодами, по якому вам потрібно бігти і заробляти очки.

Як грати?

Просто керуйте рухом вашого маленького стрибуна-бігуна і він самостійно бігтиме вперед. Ви лише маєте спрямовувати його та стрибати ним, щоб перестрибувати відсутні частини тунелю та не допускати, щоб персонаж вилетів за його межі. Просто грайте і проходьте рівень за рівнем, відкривайте нових персонажів і приготуйтеся зіграти в нескінченному режимі, це буде весело. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Бігун 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бігати
4.0084745762712 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 118)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - управління
  • - стрибки
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Runner 3.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 118 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри