Гра Сплеск Риба

Ласкаво просимо в дивовижну гру "Сплеск Ріба"! У цій версії на вас чекають захопливі пригоди разом із маленькою летючою рибкою-супергероєм. Раз за разом, вам доведеться виконувати нову класну місію, щоб заробити монети і встановити новий рекорд. У грі на вас чекає піксельна графіка і круті 8-бітові звукові ефекти. Якщо ви любите ретро-ігри, спробуйте ці ефекти, просто три рази клацніть по екрану і насолоджуйтеся відчуттям 8 бітної атмосфери. Ви готовий стати справжнім героєм? Тоді приступайте!

Гра створена за мотивами знаменитої гри "Флаппі Берд", тільки замість пташки тут буде рибка і це реально круто. Якщо пташка літала в небі, то в цій грі ви зануритеся в підводний світ, де перешкодами будуть не труби, а старі колони з бетону і каменю, вкриті водоростями. рибка повинна пропливати у вузькі проміжки між колонами і не вдарятися об них.

Як грати?

Натискайте на екран, щоб рибка піднімалася вище. Уникайте перешкод, щоб пройти якомога далі. Шукайте прекрасні скарби, які допоможуть вам у подорожі. Проходьте якомога далі та рахуйте зароблені очки. Чи готові ви стати супергероєм підводного світу? Давайте зіграємо!

Тут розташована онлайн гра Сплеск Риба, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Splashy Fish.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри