Гра Флаппі Кіт Стімпанк

Ласкаво просимо в гру Флаппі Кіт Стімпанк! У цій грі ви керуєте маленьким котом, який має реактивний ранець за спиною. Він летить у повітрі і повинен пролетіти якомога далі, не стикаючись з перешкодами. На шляху вашого польоту виникатимуть різні перешкоди у вигляді труб та інших об'єктів. Ви маєте пролетіти між ними, вибираючи вільні проміжки. Якщо ви зіткнетеся з перешкодою, гра закінчиться, і вам доведеться почати заново.

Гра Флаппі Кіт Стімпанк вимагає від вас зосередженості та вміння зберігати спокій під час гри. Не турбуйтеся, якщо не виходить набрати багато очок з першої спроби, для цього потрібні терпіння і наполегливість. Грайте насолоджуватися польотом цього крутого кота в повітрі.

Як грати?

Щоб керувати котом, вам потрібно натискати на екран або клацати мишкою, щоб дати йому невеликий імпульс і піднімати його вгору. Коли ви перестаєте натискати, кіт починає швидко опускатися вниз. Важливо прораховувати час кліків, щоб подолати перешкоди і набрати очки. Грайте і встановіть найбільший рекорд за очками, який тільки зможете!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Кіт Стімпанк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Cat Steampunk.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри