Гра Флеппі Стрілок

Флеппі Стрілок - це захоплива гра, яка дає змогу вам узяти під контроль озброєного птаха та змахнути крилами, щоб пролетіти якомога далі та набрати максимальну кількість очок. У цій грі птах не тільки вміє махати крилами, а й використовувати вогнепальну зброю, щоб знищувати перешкоди на своєму шляху. Вам потрібно допомогти цій крилатій руйнівниці полетіти якомога далі, стріляючи кулями по дерев'яних колонах і знищуючи їх. Ви маєте бути обережними і розраховувати час кліків, щоб не зіткнутися з перешкодами. Проходячи перешкоди, ви зароблятимете бали, які й показують весь результат вашої гри, яким ви можете поділитися з друзями.

Як грати?

У грі "Флеппі Стрілок" є всього лише один нескінченний рівень, який наповнений перешкодами. На вашому шляху будуть металеві та кам'яні колони, які потрібно знищувати, щоб продовжити політ. Ви також будете стикатися зі снарядами, що летять, яких потрібно уникати. Бонусом для вас будуть ракети, які можна підібрати під час польоту.

Щоб грати в цю захопливу гру, потрібно натискати на екран лівою кнопкою миші, щоб птах міг змахувати крилами, а стріляє він по перешкодах автоматично. Ви маєте бути швидкими і спритними, щоб уникнути зіткнення з перешкодами і продовжити свій політ. Приєднуйтесь до цієї крутої гри і допоможіть крилатому птаху з кулеметом полетіти якомога далі!

Тут розташована онлайн гра Флеппі Стрілок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Gunner.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри