Гра Флаппі Куля 3Д

Флаппі Куля 3Д - це захоплива гра з тривимірним режимом графіки та нескінченним ігровим рівнем. Гра може бути цікава як для дітей, так і для дорослих. Вона підходить для тих, хто шукає легку розважальну гру, яка допоможе відволіктися від повсякденних турбот і розслабитися. Гравцеві належить керувати білою кулею, яка летить вперед і має уникати перешкод на своєму шляху. У грі необхідно натискати пробіл, щоб підняти м'яч вгору, як у справжній грі про Флаппі птаха. Загалом, це гра, що затягує, яка вимагає від гравця швидких реакцій і хорошої координації рухів.

Мета гри - протриматися якомога довше і заробити максимальну кількість очок. Після кожного програшу гравець може спробувати знову і поліпшити свої результати. Під час гри, швидкість польоту кулі збільшується, що робить гру складнішою.

Як грати?

Ви починаєте рух уперед і маєте керувати кулею, яка має пролітати між колонами, що мають різну висоту. Між колонами завжди є простір, у який і має пролітати ваш м'яч. Намагайтеся не піднімати його занадто високо, щоб він не вдарився об наступну перешкоду. Грайте і летіть якомога далі, щоб встановити найбільший рекорд за очками!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Куля 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Ball 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри