Гра Флеппі Берд на Двох

Флеппі Берд на Двох - це захоплива гра для двох гравців, яка заснована на популярній грі Флеппі Берд. У цій версії гри, два гравці можуть грати одночасно на одній карті і змагатися один з одним, щоб побачити, хто зможе пройти далі. Кожен гравець керує своїм власним пташкою і повинен уникати перешкод на своєму шляху, таких як труби, які з'являються у випадкових місцях і на різній висоті. Гравці повинні бути обережними і точними у своїх діях, щоб уникнути зіткнень з трубами.

Як грати?

Гра має всього лише один режим і головна мета - набрати якомога більше очок, пройшовши якомога далі по ігровому полю. Гравці можуть використовувати свою спритність і реакцію, щоб подолати всі перешкоди і перемогти свого опонента.

Якщо ви і ваш друг любите грати в захоплюючі ігри, Флеппі Берд на Двох - це те, що вам потрібно! Запустіть цю гру і насолоджуйтеся захопливими змаганнями разом із вашим другом! Вибирайте жовту або зелену пташку і починайте політ. Якщо один птах уже впав, другий може продовжити політ і встановити рекорд поодинці!

Тут розташована онлайн гра Флеппі Берд на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3.2727272727273 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління гравець 1:
Керування гравець 2:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Bird Two Players.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри