Гра Флаппі Ніндзя і Леза

Флаппі Ніндзя і Леза - це дуже цікава гра для любителів казуальних нескінченних ігор, що поєднує в собі елементи гри "Флаппі Берд" і пригоди ніндзя-примари. Ви граєте за літаючого ніндзя-примару, який має пройти якомога більше шляху, кидаючи зірочки і леза в дерев'яні блоки та знищуючи їх, збираючи монети й різноманітні бонуси, щоб купити нових персонажів і потужніші леза.

Мета гри - набрати якомога більше очок. Для цього потрібно летіти вперед і стріляти лезами по розташованих попереду перешкодах. На кожному ящику є напис із кількістю необхідних для руйнування ударів. Кидайте одне або цілих 10 лез для руйнування ящика і таким чином відкривайте собі шлях. Для проходу потрібно розбити 2 або більше ящиків, але чим більше, тим краще.

Як грати?

Управління в грі дуже просте - на комп'ютері ви використовуєте мишу, а на смартфонах керуєте дотиком екрана. Натискайте на екран або клікайте мишею, щоб утримувати ніндзя в повітрі, а кидати зірочки в блоки він буде самостійно. Намагайтеся руйнувати блоки розташовані поруч один з одним, щоб гарантовано очистити собі шлях. Летіть якомога далі і ставайте найкращим гравцем з найвищим рекордом!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Ніндзя і Леза, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Ninja and Blades.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри