Гра Флаппі НЛО Ран

"Флаппі НЛО Ран" пропонує гравцям цікаву та захопливу гру на реакцію в стилі "Флаппі Берд". Мета гри полягає в тому, щоб зібрати всі зірки і паливо на рівнях, щоб розблокувати досягнення. Рівні в грі стають складнішими з кожним пройденим, що вимагає від гравців не тільки кмітливості, а й хорошої реакції. Ви керуєте тарілкою НЛО, що летить, і маєте провести її довгим і вузьким шляхом, який ділиться на рівні. Зверху і знизу є небезпечні перешкоди, з якими ваш корабель не повинен зіткнутися, інакше він буде підірваний.

Гра також пропонує гравцям досягнення, які можна розблокувати, зібравши зірки та паливо на рівнях. У грі є поступове ускладнення рівнів, що дає змогу гравцям тренувати свою реакцію і покращувати свої навички з кожним новим рівнем. Якщо хочете чудово провести час і перевірити свої навички, тоді гра неодмінно підійде вам!

Як грати?

Управління в грі просте: на ПК здійснюється мишею, а на мобільних пристроях - дотиком до екрана. Щоб почати рівень, необхідно натиснути ліву кнопку миші або тапнути по екрану. Для управління тарілкою, просто тисніть у будь-яку ділянку екрана, і НЛО підніматиметься вгору. Чим більше натискань, тим швидше піднімається вгору ваша літаюча тарілка. Грайте і вчіться керувати цим космічним кораблем так, щоб він летів вперед і пробирався на фініш без пошкоджень. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Флаппі НЛО Ран, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
1 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy UFO Ran.
  • Вона отримала оцінку 1.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри