Гра Флаппі УФО

Флаппі УФО - прикольна онлайн гра натхненна знаменитою "Флаппі Берд"! Тут ви зустрінете похмурого інопланетянина, який сидить на приреченій від нудьги планеті. Все змінюється в той момент, коли він побачив милашку-восьминога, який відпочиває на блискучому пляжі на планеті Земля, через свій телескоп. Не думаючи ні хвилини, наш герой кидається в подорож, щоб дістатися на планету Земля і побачитися з восьминогом.

Тепер, Вам потрібно керувати інопланетянином, долаючи космічні перешкоди і натискаючи на ігровий екран мишкою. Не дозволяйте інопланетному кораблю впасти і заробляйте більше очок. Використовуйте свої закрилки, щоб триматися на плаву і отримати високий бал! Грайте і допоможіть інопланетянину в його міжпланетному рандеву. Спробуйте свої сили і досягніть найкращих результатів у цій захоплюючій грі!

Як грати?

Просто тисніть мишкою багато разів, щоб герой піднімався вгору і тисніть поки він опуститься вниз автоматично, адже на нього також діє сила тяжіння. Уникайте зіткнень із супутниками та астероїдами. Збирайте зірочки та летіть якомога довше й далі, щоб набрати побільше кайданів і встановити свій новий рекорд!

Тут розташована онлайн гра Флаппі УФО, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy UFO.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри