Гра Пригоди Пташки: Котячий Світ

"Пригоди пташки: Котячий світ" - це захоплива гра на кшталт "Флаппі Берд", яка підійде як для дітей, так і для дорослих. Ви граєте за нестримну пташку, яка готова злетіти в небо і підкорити небеса, але на її шляху стоятимуть котячі лапи, які з'являтимуться на її шляху. Ваше завдання - допомогти пташці обійти їх і врятувати її життя від смуги котячої загибелі.

Отже, ви маєте керувати пташкою, уникаючи котячих лап і збираючи різне насіння, що дає бонуси та допомагає вам долати перешкоди. У грі є також можливість стріляти вогняними кулями, щоб врятуватися від клубків ниток, які загрожують вашій подорожі. Ця функція додає ще більше веселощів і можливостей у грі. Графіка в грі яскрава і приваблива, а звукові ефекти створюють атмосферу пригод.

Як грати?

Починайте свій політ і тисніть мишкою, щоб утримувати пташку в польоті, змахуючи крилами раз за разом. Уникайте зіткнень із котячими лапами та долайте їх. За кожну лапу, яку ви успішно пролітаєте, ви отримуєте одне очко. На шляху вам також будуть зустрічатися клубки з нитками, які можна облітати або знищувати за допомогою пострілів. Зверніть увагу і на швидкість гри, вона постійно зростає, що реально ускладнює гру. Знизити швидкість можна лише збираючи певний вид насіння, а все інше насіння просто додає очок на ваш рахунок. Готові? Тоді швидше приєднуйтесь до нашої нестримної пташки і почніть свою пригоду просто зараз! Грайте і встановіть свій найбільший рекорд!

Тут розташована онлайн гра Пригоди Пташки: Котячий Світ, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - пурхати
  • - стріляти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bird Adventure: Cat World.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри