Гра Тап Тап Гусак

Тап Тап Гусак - це захоплива аркадна гра, де вам доведеться допомогти милому і нахабному гусаку пролетіти крізь нескінченний світ випробувань і перешкод. Злітайте в повітря за допомогою простої механіки одним дотиком і змагайтеся з друзями, щоб встановити найкращий результат у списках лідерів. Вам належить пройти через постійно мінливі рівні, випробувати свої навички та реакцію. Пролітайте між божевільними перешкодами в паркурі, уникаючи зіткнень і домагаючись найбільшого прогресу.

Гра розділена на рівні, які йдуть один за одним на одній карті, а розділені вони гніздечками для вашого гусака, де він може сідати відпочити і заодно зберегти ігровий процес. Після програшу ви продовжуєте гру з місця останнього збереження. Що далі ви проходите, то складнішими стають рівні, але в цьому і є інтерес. Спробуйте проходити всі рівні з першого разу, щоб піднятися в списку лідерів якнайшвидше і посісти почесне місце в загальному рейтингу.

Як грати?

У "Тап Тап Гусак" простий геймплей в один дотик, який дасть вам змогу миттєво керувати гусаком. Просто торкніться екрана, щоб змахнути крилами і вирушити в політ. Постарайтеся протриматися якомога довше, збираючи бонуси і долаючи перешкоди, щоб досягти неймовірних результатів.

Готуйтеся до захоплюючих пригод і нескінченних веселощів у грі "Тап Тап Гусак"! Будьте готові до виклику і доведіть свою спритність, пройдіть найдальшу дистанцію, станьте кращим і покажіть свою силу та майстерність у цьому захопливому випробуванні!

Тут розташована онлайн гра Тап Тап Гусак, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
3.85 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 20)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tap Tap Goose.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 20 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри