Ігри Флаппі Берд 3Д

Флаппі Берд 3Д - це захоплива версія класичної гри, яка переносить її в третій вимір, а саме в режим графіки 3Д. Правила гри майже не змінилися: вам потрібно натискати на екран, щоб птах плескав крилами, і направляти його по трубах, які трапляються вам на шляху. Оригінальна частина цієї гри змогла завоювати серця мільйонів гравців по всьому світу. Головний герой гри - маленька жовта пташка, яку потрібно провести через численні труби, уникаючи зіткнення з ними. Гра характеризується простим геймплеєм і складним рівнем складності, який змусить гравця пройти рівень по кілька разів.

Гравець керує пташкою, натискаючи на екран, щоб пташка піднімалася в повітря і летіла вперед. Саме натискання на екран і дають змогу пташці змахувати крилами і продовжувати свій політ. Однак, якщо ви перестанете натискати на екран, пташка почне швидко падати вниз. Вам потрібно зробити все можливе, щоб уникнути зіткнення з трубами, інакше гра закінчиться, і вам доведеться почати все заново.

Флаппі Берд 3Д - це захоплива і захоплююча гра, яка не залишить вас байдужим. Якщо ви любите оригінальну гру, ви напевно полюбите і цю тривимірну версію!

Як грати?

Грати у Флаппі Берд 3Д так само складно, як і в оригінальній версії, але є трохи інший вигляд, який може зробити гру трохи більш свіжою і зручною. Слід грати обережно і не вдаряти птаха об боки, інакше вам доведеться повернутися до початку гри. Уникайте перешкод, маневруйте між трубами і просувайтеся вперед, щоб поставити свій особистий рекорд.

Тож, якщо ви шукаєте захопливу, захопливу і просту гру, яка зможе перемогти нудьгу, Flappy Bird 3D - це саме те, що вам потрібно!

Тут розташована онлайн гра Ігри Флаппі Берд 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
4.34375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 32)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Bird 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 32 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри