Гра Атом і Кварк: Літаючий Собака

Ласкаво просимо в захопливу пригоду "Атом і Кварк: Літаючий Собака"! У цій унікальній грі ви зустрінете відважного вченого і його вірного песика, який стає справжнім літаючим собакою завдяки новому винаходу вченого. Ваше завдання - провести песика через різні перепони та перешкоди, не допустивши зіткнення з небезпечними об'єктами. Балансуйте між перешкодами, збирайте гайки і допоможіть песику подолати всі перешкоди на своєму шляху. Покращуйте свої навички, набирайте максимальну кількість балів і станьте справжнім майстром у цій захопливій грі.

Як грати?

Щоб допомогти песику парити в повітрі, вам доведеться постійно клікати ліву кнопку миші. Кожне натискання дасть змогу песику піднятися над землею, а якщо ви відпустите кнопку миші, песик спуститься вниз і розіб'ється. Уважно балансуйте і керуйте песиком, щоб уникнути зіткнень з розкиданими на шляху предметами, такими як старі деталі і поламана техніка, які можуть бути небезпечними.

Ви будете стикатися не тільки з перешкодами знизу, а й зверху, де будуть розташовані різні предмети. Вашу майстерність в управлінні песиком буде випробувано в постійній боротьбі з небезпеками і перешкодами. Водночас ви маєте збирати гайки, щоб набрати бали. Будьте обережні, кожне зіткнення з перешкодою забиратиме очко життя. Якщо ви витратите всі очки життя, песик загине, і вам доведеться почати заново, оскільки прогрес не зберігається. Приємної гри і удачі в кожному польоті вашого літаючого песика!

Тут розташована онлайн гра Атом і Кварк: Літаючий Собака, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Atom & Quark: Scrappy Dog.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри