Гра Флаппі Берд: Неможливий Режим

Гра Флаппі Берд уже давно стала класикою у світі онлайн ігор. Але що, якщо я скажу вам, що є ще один режим гри, який може зробити гру ще складнішою? Цей режим називається "Неможливий Режим".

У цьому режимі гри вам доведеться докласти ще більше зусиль, щоб провести свою пташку хоча б через кілька труб. Під час запуску "Неможливого Режиму" ви помітите, що фон став червоним, а пташка почала рухатися ще швидше. Перешкоди також змінилися і стали складнішими. Тепер вам доведеться проходити крізь безліч вузьких проходів, і кожна перешкода стала ще важчою для подолання.

Як грати?

Для початку спробуйте пограти у звичайний режим, а потім приступайте до неможливого. Як і в звичайному режимі гри, ваша мета - пролетіти якомога далі і набрати максимальну кількість очок. Але будьте готові до того, що в "Неможливому Режимі" це набагато важче, ніж здається. Більшість гравців не зможуть протриматися більше кількох секунд. Натискайте мишкою по екрану в кілька разів швидше, ніж у звичайному, це дасть змогу хоч якось підтримувати вашого птаха в польоті. Давайте перевіримо свої можливості!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Берд: Неможливий Режим, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
2.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Bird: Impossible Mode.
  • Вона отримала оцінку 2.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри