Гра Флаппі НЛО на Двох

Ласкаво просимо до захопливої гри "Флаппі НЛО на Двох", у якій ви керуватимете невеликим кораблем НЛО. Ця захоплива гра дає змогу змагатися з друзями або з комп'ютерним Штучним Інтеллектом (ШІ). У режимі гри проти ШІ доступні чотири рівні складності: легкий, нормальний, складний, неможливий. Це дає змогу кожному гравцеві насолодитися грою на свій смак. У режимі гри на двох, обидва гравці грають на одному пристрої і керують своїм героєм. Гра в цьому режимі відбувається одночасно на одному екрані і на одній карті, тож обом гравцям потрібно грати на одній і тій самій карті.

Мета гри полягає у впевненому прольоті крізь перешкоди. Змагайтеся з іншими гравцями, щоб визначити, хто з вас зможе протриматися в повітрі довше. Ваше завдання - уникати зіткнень з перешкодами, оскільки перший гравець, який торкнувся перешкоди або меж екрана, програє.

Як грати?

Для керування вашим НЛО достатньо просто натискати на екран або натиснути клавішу W чи стрілку вгору на комп'ютері. Будьте уважними і спритними, щоб успішно облітати перешкоди і залишатися в грі якомога довше. Готові підкорити небо і перемогти своїх суперників? Підготуйтеся до захоплюючих змагань і доведіть свою майстерність у грі Флаппі НЛО на двох!

Тут розташована онлайн гра Флаппі НЛО на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління 1 гравець:
  • or
Керування 2 гравці:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy UFO for Two Players.
  • Вона отримала оцінку 2.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри